کاربرگرامی سایت درحال بروز رسانی میباشد لطفا قبل از ثبت سفارش جهت اطلاع از قیمت و موجودی تماس بگیرید
menuordersearch
brlian.ir

درباره استیل بیشتربدانیم ,

۱۳۹۵/۸/۲۱ جمعه
(0)
(0)
درباره استیل بیشتربدانیم
درباره استیل بیشتربدانیم
ظروف تولید شده از استینلس استیل
این ظروف از ترکیب آهن و فلزات دیگر ساخته شده اند و بسیار با دوام و در مقابل فرسودگی مقاوم اند. این ظروف حاوی کروم، نیکل، مولیبدن و تیتانیوم هستند که به ظرف حالت سختی می دهند و آن را در مقابل آسیب ناشی از حرارت بالا، خراشیده شدن و ساییده شدن مقاوم می سازند. برای انتقال بهتر گرما به ته بیشتر این ظروف لایه آلومینیومی یا مسی می دهند. این ظروف از جمله بهترین ظروف پخت محسوب می‌شوند و طول عمر بالایی دارند و می‌توان به سلامت غذایی که داخل آنها پخته می‌شود، اطمینان داشت.

کف کپسولی چیست؟
کف کپسولی (یا به اصطلاح کف چدنی ) یک لایه آلومینیم (رسانای قوی حرارتی ) در بین دولایه استینلس استیل می باشد که در ظروف استیل جدید به انتقال حرارتی بهتر کمک می کند.

تمامی محصولات دارای کف سه لایه ( یا به اصطلاح کف کپسولی) می باشند.

این کف کپسولی سبب می شود تا حد بسیار زیادی شعله به صورت یکنواخت به تمام نقاط ظرف رسیده و از ته گرفتن و سوختن غذا جلوگیری می کند .

مهم :معرفی اجمالی ظروف استیل
وقتی می‌خواهیم غذا را داخل روغن سرخ کنیم، نیاز داریم که وقتی شعله را کم یا زیاد می‌کنیم، غذا هم به سرعت تغییر دما بدهد. اجازه دهید این موضوع را با مثالی برای‌تان توضیح دهیم.

غذاهای سرخ کردنی، معمولا در ابتدا با شعله‌ی کم مغزپخت می‌شوند و بعد از آن زیر غذا را زیاد می‌کنیم تا سرخ شود. اگر شعله را زیاد کنیم و مدتی طول بکشد تا دمای غذا زیاد شود، هم اعصاب‌مان به هم می‌ریزد و هم غذا سرخ نمی‌شود. از طرف دیگر، زمانی که غذا در حال سوختن است هم زیرش را کم می‌کنیم و اگر دمای غذا به سرعت کم نشود، می‌سوزد. این مساله کاملا به جنس تابه بستگی دارد؛ این که چقدر طول می‌کشد تا گرمای خودش را از دست بدهد و دمایش کاهش پیدا کند. اگر بخواهید تابه‌تان سریع داغ شود و سریع سرد شود، می‌توانید از تابه‌های استیل استفاده کنید.

ظروف استیل را می‌توان از جمله حرفه‌ای ترین ظروف پخت و پز به شمار آورد. این ظروف برای مدتی طولانی در کنار آشپز دوام آورده و حتی ممکن است هیچ‌گاه به تعویض آن‌ها نیاز احساس نشود. سطح صاف و محکم این ظروف باعث می‌شود که احتمال پوسته پوسته شدن، شکستن یا نشتی کردن آن‌ها کاهش یابد. ظروف استیل از این جهت حرفه‌ای هستند که برخی از فنون آشپزی تنها در آن‌ها قابل اجراست. برای مثال:«Browning»روشی برای طعم‌دار کردن سس‌های فرانسوی است که در ظروف آلومینیومی قابل اجرا نبوده و تنها در ظروف استیل می‌توان آن را اجرا کرد. البته ظروف استیل هم مانند هر ابزار حرفه‌ای دیگری نیاز به توجه و مراقبت حرفه‌ای دارند. یکی از موارد مهمی که در زمان استفاده از این ظروف باید در نظر گرفت شستشوی آن‌ها بدون استفاده از مواد شیمیایی (مانند مایع ظرف‌شویی و پودر ماشین ظرف‌شویی) است. البته شایان ذکر است که ظروف استیل را میتوان با روش‌های بسیار ساده‌تری تمیز کرد؛ برای مثال زمانی که غذا به سطح آن‌ها بچسبد می‌توان با ریختن آب داغ و استفاده از یک اسفنج آن را زدود.

ظروف استیل هاس جوهر  از بهترین نوع استیل است؛ استیل 10/18٫ این نوع استیل با دارا بودن 10 درصد کروم و هجده درصد نیکل، جلای بسیار خوبی دارد و مقاومت‌اش در برابر زنگ‌زدگی هم بسیار بالا است. کف این ظروف به صورتی ساخته شده است که کمترین میزان گرما از کناره‌هایش به هدر برود. آن‌چه از ظاهر این سرویس به نظر می‌رسد این است که تا مدت‌ها در آشپزخانه‌تان باقی خواهد ماند.
مهم :محافظت و نگهداری از ظروف استیل
نکات مهم قبل از استفاده :

    تمامی برچسب ها را ازروی محصول جدا نمایید.
     تمامی سطوح را با آب گرم شسته و تمییز نمایید ، جهت براق ماندن ظروف استیل توصیه می شود مقدار 1 تا لیوان شیر را به 2 تا 3 لیوان آب مخلوط کرده داخل ظروف بریزید و بجوشانید و سپس دور بریزید.

نکات مهم در هنگام آشپزی :
    به هیچ وجه ظروف استیل را بر روی شعله بزرگ تر از کف ظرف قرار ندهید. شعله نمی بایست به بدنه ظرف برسد . این امر باعث تغییر رنگ بدنه ظرف می گردد.
    هیچگاه ظروف را در هنگامی که خالی هستند و یا مقدار کمی روغن در آنها می باشد، گرم نکنید. گرمادهی در این حالت باعث تغییر رنگ و زرد شدن قسمت زیرین ظروف می گردد.
    جهت پیشگیری از احتمال سوختگی ناشی از روغن داغ ، در تمام زمان پخت و پز درب ظروف را برنداشته و بیشتر از نصف ظرفیت ظروف داخل آنها روغن نریزید.هیچگاه با گرمادهی بیش از حد ، دمای روغن داخل ظروف را به بالاتر از 200 درجه سانتیگراد نرسانید.
    هیچگاه نمک را مستقیما و درابتدای پخت و پز به آب سرد اضافه نکنید ، بجای آن می توانید تا زمان گرم شدن و یا جوشیدن آب صبر نموده و سپس نمک را اضافه نمایید و بلافاصله هم بزنید. افزودن نمک به آب سرد می تواند باعث تراکم وغلظت بسیار بالای نمک در کف ظرف گردد. که این امر باعث تشکیل رسوب و خوردگی در کف ظرف می شود.اینگونه رسوب و خوردگی تاثیری در عملکرد ظرف ندارد ، اما تمییز کردن ظرف را دشوار می کند.
    ظروفی که دارای قطعات باکالیت ، پلاستیک و یا سیلیکونی می باشند را در فر و یا ماکروویو قرار ندهید.

نکات مهم در هنگام شستشو :
    بهترین راه شستن قابلمه ها و ماهیتابه های استیل آن است که از آب گرم برای شست و شوی آن ها استفاده کنید. پیش از شست و شو برای مدت کوتاهی ظرف تان را درون آب گرم خیس کنید.جهت شست و شو به هیچ وجه از مواد شیمیایی هیدرولیک و مواد سفید کننده و سیم ظرفشویی استفاده نکنید.
    بلافاصله پس از استفاده ظروف داغ را با آب سرد پر نکنید.
    هیچگاه درب های پیرکس را به صورت مستقیم و با آب سرد ، خنک ننمایید.
    بهترین روش برای شست و شوی قابلمه های از جنس استیل آن است که آن ها را با مواد شوینده ملایم و برس های بسیار نرمی که ویژه سطوح استیل طراحی شده اند شست و شو دهید.
    توجه نمایید که سطوح بیرونی و براق ظروف را تنها با ابر و اسفنج بشویید و به هیچ عنوان از سیم ظرفشویی استفاده نکنید .
    برخی از خانم ها از باقی ماندن لک آب به دلیل وجود املاح معدنی در برخی نقاط شکایت دارند. تنها راه پیشگیری از بروز این مشکل آن است که ظروف را بلافاصله پس از شستن با حوله نخی خشک کنید.
    ظروف خود را در محیط مرطوب نگهداری نکنید.

نکات مهم درخصوص شستشو با ماشین ظرفشویی :
    در قراردادن ظروف استیل در ماشین ظرفشویی حتی المقدور دقت فرمایید تا ظروف از گرمای خود ماشین دور باشند.
    جهت شستشو ظروف استیل در ماشین ظرفشویی دقت نمایید دمای آب نمی بایست بیش از 50 درجه باشد .دمای زیاد می تواند باعث تغییر رنگ و تیرگی و یا لکه دار شدن ظرف شما گردد.
    حتما از محافظ الکتریکی در ماشین ظرفشویی استفاده کنید ، زیرا نوسانات برق می تواند باعث ایجاد فشار بر روی ظروف داخل ماشین گردد.
    حتی المقدور در مرحله خشک کردن از دمای کمتری در ماشین ظرفشویی استفاده کنید.

از بین بردن لک های روی ظروف استیل
اگر قابلمه و تابه شما لک شده، برای پاک کردن آن کافی است از محلول آب و سرکه و یا آبلیمو استفاده کنید. سرکه بهترین حلال برای از بین بردن لکه های چربی و غذاست.

توجه : توصیه می شود جهت براق کردن سطح بیرونی از اسپری های مخصوص ظروف استیل و یا جلا سنج های رایج در بازار استفاده کنید.

پخت برنج با ظروف استیل :

1-دم کردن برنج بدون ته دیگ
ابتدا در قابلمه استیل (قابلمه اول) برنج را به همراه مقدار کافی روغن بر روی شعله قرار میدهیم ومانند روش معمول آن را هم زده ومنتظرمیمانیم تا آب داخل قابلمه به اندازه کافی بخار شده و زمان دم انداختن شود.
لطفا تا زمان جوشیدن آب صبر نموده و سپس نمک را اضافه نمائید.

درقابلمه استیل دیگری (قابلمه دوم)مقدارکمی روغن مایع ریخته و به مدت 2 الی 3 دقیقه روی شعله قرار میدهیم . برنج را از داخل ظرف اول به داخل ظرف دوم ریخته و دم کنی را برروی آن قرار میدهیم.

پس از دم کشیدن برنج فقط کافیست دیس و یا هر ظرف دیگر را برروی در قابلمه قرار داده و به سادگی برنج را برگردانید.

2- دم کردن برنج بدون با ته دیگ
در روش قبل در صورتی که تمایل دارید برنج خود را با ته دیگ دم نمایید ، کافیست پس از داغ شدن روغن در قابلمه دوم (حدود 2 الی 3 دقیقه ) تکه ای نان را (ترجیحا لواش ) در کف قابلمه دوم گذاشته و مراحل را مانند روش اول ادامه دهید.

3- آبکش کردن
در روش آبکش کردن برنج دقیقا همانند پخت برنج در ظروف تفلون ، چدن و … نسبت به پخت اقدام نمایید .درصورت تمایل به ته دیگ سیب زمینی می بایست زمانی حدود 7 الی 8 دقیقه را جهت گرم شدن قابلمه و روغن در نظر بگیرید .
سرخ کردن در ظروف استیل

ابتدا ظرف استیل خود را به مدت 2  الی 3 دقیقه برروی شعله متوسط یا کم قرارداده و پس از این مدت زمان به مقدار کافی روغن (به صورتی که یک لایه روغن تمام سطح ماهیتابه را بپوشاند) داخل ماهیتابه ریخته و با شعله کم (هرچه مقدار شعله کمتر باشد پخت آسان تری خواهید داشت) به مدت 2 الی 3 دقیقه (بسته مقدار شعله اجاق ) اجازه میدهیم تا روغن به مقدار کافی داغ شود ، سپس مواد غذایی مورد نظر جهت سرخ کردن را اضافه می کنیم .
توجه : در تهیه تخم مرغ توصیه می شود از کره استفاده کنید

تاراپارس البرز

     
 
telegramgoogle
نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

0 نظر
طراحی سایتطراحی سایتسایت سازسایت سازفروشگاه سازفروشگاه ساز